Меню Закрити

Взаємодія Tekla Structures і SketchUP. 8 липня о 10:00 (EEST, UTC + 3) . ВЕБІНАР.

ПрАТ «Аркада», авторизований реселлер корпорації Trimble, запрошує архітекторів та інженерів-конструкторів взяти участь у вебінарі «Взаємодія Tekla Structures і SketchUP», який проведуть фахівці компаній-розробників.

На вебінарі Ви дізнаєтесь про взаємодію BIM платформи Tekla Structures для проектування і виробництва будівельних конструкцій з програмою для архітектурно-будівельного проектування SketchUP. Ми поговоримо про те, які завдання можна вирішити, використовуючи моделі з SketchUP, за допомогою інструментів Tekla.

Tekla Structures підтримує спільне використання моделей і файлів створених в програмі Trimble SketchUp для архітектурно-будівельного моделювання. Моделі з SketchUp можна імпортувати в Tekla Structures і використовувати в якості опорних моделей. І навпаки, модель Tekla Structures можна експортувати в SketchUp в форматі * .skp.

Взаємодія BIM платформи Tekla Structures і Trimble SketchUP

Моделі та дані з Tekla і SketchUp будуть розміщені в єдиному проекті на хмарної платформі Trimble Connect для спільної роботи проектувальників, будівельників та інших зацікавлених сторін.

Реєструйтеся та приєднуйтесь до вебінару. Дізнайтеся більше про можливості спільної роботи архітекторів і конструкторів з BIM рішеннями від компанії Trimble.

ЗАХІД ЗАВЕРШЕНО

Купити Tekla Structures, дзвоніть +380689904586   або +380445023335
Купити SketchUP, дзвоніть +380445023335